3-årstrening

Sommerferien er over og da står hoppekåring og 3-års test for døren. Min treårshoppe EKS Sixth Sence har nå fått på sal, hodelag og rytter igjen. Jeg jobbet med innridningen i våres og satt på henne ca. 20 ganger. Siste gang jeg rei henne før sommerferien var første gang vi galopperte. Alt nytt jeg gjør med mine hester når de er unghester er forbundet med ganske stor spenning fordi jeg ikke vet hvordan de vil reagere. Men heldigvis har hele utdanningen av henne gått like fint som det har gjort med de andre avkommene.
I går avsluttet vi treningen med å gå en tur på området. Det ligger en flott feltrittbane på stedet og det var akkurat passe med vann i vanngraven for å introdusere henne. Hun var litt skeptisk først men fulgte med meg uti. Vi fikk begge avsluttet arbeidet med å bli våte på tærne våre før vi lastet og kjørte hjem.

sixth sence vanngrav

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s