Delad vinterträning

IMG_6541 (2)

8. januari 2018, snö, en solig dag, en häst, en ryttare, en kamera och en fotograf. Det kan inte bli mycket bättre förutsättningar för att ta några härliga ridvinterbilder. Väl hemma med bilderna på pc`n bestämde jag mig för att dela dem i gruppen «Dressyrsnacket» på Facebook som har dryga 18.000 medlemmar.

IMG_6322 (3)

Jag skrev följande text;
Det här är jag och min egen uppfödning EKS Ment II Be, f. 2007, e: Tobajo Picez-Bernstein-Maraton. Han gick Unghäst-VM 2012 & 2013, dock inte med mig som ryttare.
Vi startar St. George och debuterade Inter I i 2017. Mitt mål för 2018 är att förbättra resultaten i St. George och att få mer erfarenhet i Inter I.

Mentos, som han kallas för hemma, går på lösdrift och äter bara grovfoder + har fri tillgång till saltsten och mineraler.
Jag har ingen ridbana eller ridhus hemma så jag är kreativ med att anpassa ridningen efter underlag och väder men jag kör också till ridhus som ligger i närheten.

Jag hoppas detta inlägg kan vara till inspiration för andra som har begränsad ekonomi. Jag har inget behov av att nå till toppen men jag älskar hästen, sporten och allt runt.
Det som gör mig mest glad när jag är på tävling är när folk kommer fram och säger att jag och min häst ger ett trevligt och harmoniskt intryck – det är ju så dressyr skall upplevas.

IMG_6481 (2)

Det skulle visa sig att bli ett mycket populärt inlägg som har fått dryga 50 kommentarer och över 630 likes.

IMG_6520 (5)

En av de som kommenterade undrade också om jag hade något instagramkonto där det gick att följa med. Det har jag, också tänkte jag att det kanske är på tiden att få fart på den här bloggen igen.

God Vinterträning!

Eva

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s